Verhuur

De benedenruimte van Casa Casla is te huur per dagdeel

Op zoek naar betaalbare vergaderruimte en zaalhuur in het hart van Almere Stad Centrum? Kijk dan niet verder dan Casa Casla! Onze benedenverdieping, met een ruimte van 250m2, beschikt over een multifunctionele grote zaal, een vergaderruimte, keuken en ontvangstruimte.

De grote zaal is perfect voor een scala aan evenementen, zoals discussiebijeenkomsten, presentaties, congressen, workshops, vergaderingen, exposities of uitvoeringen, en biedt plaats aan maximaal 120 personen. En het beste van alles? De zaal is te huur per dagdeel! We bieden ook extra opties zoals geluidsinstallatie, podium, licht, koffie en thee om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Naast de grote zaal bieden we ook een vergaderruimte aan die geschikt is voor groepen tot ongeveer 8 personen. Beide ruimtes zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals stoelen, sta-tafels, tafels en digitaal presentatie- en tv-scherm.

Wilt u graag meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van onze vergaderruimtes en zaalhuur? Vul dan ons prijsopgaveformulier in en wij zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave. Bij Casa Casla denken we graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt!

 

** Casa Casla kan niet worden gehuurd voor feesten en partijen, ons gebouw heeft een culturele, maatschappelijke en/of zakelijke bestemming.**