A Passion for Green | Expositie Peet Hiddink

Registrations have closed.

A Passion for Green | Expositie Peet Hiddink

420 420 mensen hebben dit evenement bekeken.
Gratis

Vanaf zondag 24 juli t/m woensdag 24 augustus worden de foto’s van fotografe Peet Hiddink geëxposeerd in Casa Casla in Almere.

“Het thema van mijn nieuwe foto-expositie ligt mij na aan het hart. Je onderdompelen in het ‘groen’ van de natuur voelt goed en rustgevend”, aldus Hiddink. “Niet alleen onze lichamelijke gezondheid, maar ook onze geestelijke gezondheid is erbij gebaat. De schoonheid die we kunnen zien in onder andere planten, bloemen en bomen, kan ons een toegevoegde waarde bieden.”

Peet Hiddink
In de tweede helft van de jaren ‘90 begon Hiddink al met het maken van ‘Bloemportretten’. “Ik begon bloemen, planten, bomen en tuinen te fotograferen. Ik fotografeerde zowel in mijn eigen tuin als ook daarbuiten, in allerlei landen, zelfs wereldwijd.” De fotograaf wil mensen stimuleren om met ‘andere ogen’ te gaan kijken naar ‘groen’. “Ik hoop met deze expositie de kijker te inspireren een grotere  passie voor ‘groen’ te gaan ontwikkelen. Het idee voor deze tentoonstelling ontstond al enige jaren geleden, maar het afdrukken van de foto’s en de hele samenstelling van de expositie heb ik vorig jaar gerealiseerd, daar ik het onder andere heel goed vond aansluiten bij de Floriade Expo 2022.”

Deze expositie in Casa Casla is tot woensdag 24 augustus te bezichtigen en op afspraak door de week of in het weekend te bezoeken. U kunt hiervoor contact opnemen met Casa Casla: www.casacasla.nl. Voor meer informatie over de fotografe: www.artePHoto.nl

 

Datum en tijd

24-07-2022 @ 15:00 aan
24-08-2022 @ 16:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends